om oss

Ett bussbolag i tiden.

Carlsteins om oss
Carlsteins Trafik

Om Oss

Carlsteins Trafik, som är en del av Bivab, kör linjetrafik åt JLT med utgång från våra depåer i Jönköping och Gränna. Vi kör även skoltrafik i Habo Kommun med utgång från Habo och Brandstorp. Därtill hjälper vi er gärna med beställningstrafik till och från ert resmål. Hör av er, så berättar vi vad vi kan erbjuda.

Carlsteins BIVAB

På Carlsteins tror vi på att en bussresa ska vara trevlig och vi hjälper er därför med resan i fräscha, bekväma och miljövänligare bussar. Som bussbolag är det vårt ansvara att värna om både resenärer och miljön. Sedan 2020 kör vi därför på ett bränsle som heter HVO. HVO är ett förnyelsebart bränsle som vi använder för att minska vår miljöpåverkan när vi kör våra bussresor.

Våra bussresor

Våra tre huvudsakliga verksamhetsområden

Vi kör bussresor inom tre verksamhetsområden: Linjetrafik, Skoltrafik och Beställningstrafik. Om du önskar hjälp i något ärende som inte passar in i något av de tre verksamhetsområdena, kontakta oss gärna så undersöker vi om vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning.

Linjetrafik

Vi bedriver linjetrafik för Jönköpings Länstrafik

Skoltrafik

Vi kör skoltrafik i Habo kommun

Beställningstrafik

Vi kör beställningstrafik efter era önskemål

Carlsteins verksamhetspolicy
Vår policy

Verksamhetspolicy

Carlsteins som är en del av Bivab verkar för att vara en attraktiv arbetsgivare och samarbetspartner samt en skicklig leverantör och samhällsaktör.

Carlsteins mål är att överträffa kunders, medarbetares och samarbetspartners förväntningar. Vi uppnår målen genom ett systematiskt och målinriktat arbete i samverkan och med kunden i fokus.

Carlsteins arbetar ständigt med förbättringar i alla delar av verksamheten. Vi arbetar i enlighet med ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 samt ISO 39001.